banner_produkti

Produktet

footer_close

Bateria Factory Direct 3.7v Li Jon 1800mah

Bateri industriale GMCELL Super 18650

 • Bateritë tona janë ideale për të fuqizuar me efikasitet pajisje profesionale me kullim të ulët që kërkon një rrjedhje të qëndrueshme të rrymës për periudha të gjata kohore.Këto pajisje mund të përfshijnë kontrollues lojërash, kamera, tastierë Bluetooth, lodra, tastierë sigurie, telekomandë, minj me valë, sensorë lëvizjeje dhe pajisje të tjera të ndryshme.
 • Duke ofruar cilësi të qëndrueshme dhe një garanci njëvjeçare, qëllimi ynë është t'ju ndihmojmë të kurseni para për biznesin tuaj.

Koha e udhëheqjes

MOSTRA

1~2 ditë për daljen e markave për mostër

MOSTRAT OEM

5 ~ 7 ditë për mostrat OEM

PAS KONFIRMIMIT

25 ditë pas konfirmimit të porosisë

Detajet

Modeli:

18650 1800 mah

Paketimi:

Mbështjellës me mbështjellje, kartë blister, paketë industriale, paketë e personalizuar

MOQ:

10,000 copë

Jetëgjatësia:

1 vjet

Certifikimi:

MSDS, UN38.3, Certifikata e Transportit të Sigurt

Marka OEM:

Dizajn Falas i Etiketës dhe paketim i personalizuar

Veçoritë

Karakteristikat e produktit

 • 01 detaje_produkti

  KAPACITETI I MADH: Kapacitetet tipike për bateritë litium 18650 variojnë nga 1800 mAh në 2600 mAh.

 • 02 detaje_produkti

  Jetëgjatësia e gjatë e SHËRBIMIT: Në përdorim normal, jetëgjatësia e ciklit të baterisë mund të kalojë 500 herë, që është më shumë se dyfishi i baterive standarde.

 • 03 detaje_produkti

  PERFORMANCA SIGURIA E LARTË: Duke ndarë terminalet pozitive dhe negative, bateria mbrohet në mënyrë efektive nga qarqet e shkurtra të mundshme.

 • 04 detaje_produkti

  PA EFEKT TË KUJTESISË: Bateria nuk duhet të shkarkohet plotësisht përpara se të ringarkohet, gjë që e bën atë më të përshtatshëm për t'u përdorur.

 • 05 detaje_produkti

  REZISTENCA E VOGËL E BRENDSHME: Rezistenca e brendshme e baterive polimer është më e ulët se ajo e baterive të zakonshme të lëngshme dhe rezistenca e brendshme e baterive polimer shtëpiake mund të jetë deri në 35 mΩ.

GMCELL Super 18650

Specifikim

Specifikim produkti

 • Kapaciteti nominal:1800 mAh
 • Kapaciteti minimal:1765 mAh
 • Tensioni nominal:3.7 V
 • Tensioni i dorëzimit:3,80~3,9V
 • Tensioni i ngarkimit:4.2V±0.03V
NO Artikuj Njësitë: mm
1 diametri 18,3±0,2
2 Lartësia 65.0±0.3

Specifikimi i qelizës

Nr. Artikuj Specifikimet Vërejtje
1 Kapaciteti nominal 1800 mAh 0.2C Shkarkim standard
2 Kapaciteti minimal 1765 mAh
3 Tensioni nominal 3.7 V Tensioni mesatar i funksionimit
4 Tensioni i dorëzimit 3,80~3,9V Brenda 10 ditësh nga Fabrika
5 Tensioni i ngarkimit 4.2V±0.03V Me metodën standarde të tarifimit
6 Metoda standarde e karikimit Për të ngarkuar në 4.2V, aplikohet një rrymë konstante prej 0.2C dhe një tension konstant prej 4.2V.Procesi i karikimit vazhdon më pas derisa rryma të ulet në ose nën 0,01C. Bateria ngarkohet me një rrymë konstante prej 0,2 herë kapacitetin (C) duke ruajtur një tension konstant prej 4,2 V.Procesi i karikimit vazhdon derisa rryma të ulet në ose nën 0,01 herë kapacitetin e saj (C), që zakonisht zgjat rreth 6 orë.
7 Rryma e karikimit 0,2C 360 mA Ngarkimi standard, koha e karikimit rreth 6 orë (Ref)
0,5C 900 mA Karikimi i shpejtë, koha e karikimit rreth: 3 orë (Ref)
8 Metoda standarde e shkarkimit Shkarkimi i rrymës konstante 0.2C në 3.0V
9 Impedanca e brendshme e qelizës ≤50mΩ Rezistenca e brendshme matet në AC1KHZ pas karikimit 50%.

Specifikimi i qelizës

Nr. Artikuj Specifikimet Vërejtje
10 Rryma maksimale e ngarkimit 0,5C 900 mA Për modalitetin e karikimit të vazhdueshëm
11 Rryma maksimale e shkarkimit 1.0C 1800 mA Për modalitetin e shkarkimit të vazhdueshëm
12 Gama e temperaturës dhe lagështisë relative të funksionimit Ngarkimi 0~45℃60±25%RH Ngarkimi i baterisë në temperatura nën 0°C do të rezultojë në ulje të kapacitetit të baterisë dhe jetëgjatësisë së përgjithshme.
Shkarkimi -20~60℃60±25%RH
13 Temperatura e ruajtjes për një kohë të gjatë -20~25℃60±25%RH Mos i ruani bateritë për më shumë se gjashtë muaj pa u karikuar.Nëse bateria ruhet për gjashtë muaj, rekomandohet ta karikoni një herë.Përveç kësaj, nëse bateria është ruajtur për tre muaj, sigurohuni që ta ngarkoni baterinë me një qark mbrojtës.

Karakteristikat elektrike të qelizës

No Artikuj Metoda dhe gjendja e testimit Kriteret
1 Kapaciteti i vlerësuar në 0,2C(min.)0,2C Kapaciteti i baterisë duhet të matet pas karikimit standard.Kjo matje duhet të kryhet duke shkarkuar baterinë me një shpejtësi 0,2 herë më të madhe se kapaciteti i baterisë (0,2C) derisa voltazhi të arrijë 3,0 volt. ≥1765 mAh
2 Cikli Jeta Bateria duhet të karikohet me shpejtësinë standarde prej 0,2 herë më të madhe se kapaciteti i saj (0,2C) derisa voltazhi të arrijë 4,2 volt.Më pas duhet të shkarkohet me të njëjtën shpejtësi derisa voltazhi të bjerë në 3.0 volt.Ky cikël ngarkimi dhe shkarkimi duhet të përsëritet vazhdimisht për një total prej 300 ciklesh.Pas përfundimit të ciklit të 300-të, duhet të matet kapaciteti i baterisë. ≥80% e kapacitetit fillestar
3 Ruajtja e kapacitetit Bateritë duhet të karikohen në kushte standarde të karikimit në një temperaturë ndërmjet 20 dhe 25 gradë Celsius.Pas kësaj, bateria duhet të ruhet në një mjedis me temperaturë ambienti prej 20 deri në 25 gradë Celsius për 28 ditë.Pas periudhës së ruajtjes, kapaciteti i baterisë do të matet duke shkarkuar me një shpejtësi prej 0.2 herë kapacitetin (0.2C) në një interval të temperaturës nga 20 deri në 25 gradë Celsius.Matja e kapacitetit që rezulton do të konsiderohet si kapaciteti i ruajtur i baterisë pas 30 ditësh. Kapaciteti mbajtës≥85%

titull_formë

MERRNI MOSTRA FALAS SOT

Ne vërtet duam të dëgjojmë nga ju!Na dërgoni një mesazh duke përdorur tabelën përballë, ose na dërgoni një email.Jemi të lumtur të marrim letrën tuaj!Përdorni tabelën në të djathtë për të na dërguar një mesazh

Për të siguruar përdorimin e duhur të baterisë, ju lutemi lexoni manualin me kujdes përpara se ta përdorni.

Trajtimi

● Mos e ekspozoni, hidheni baterinë në zjarr.

● Mos e vendosni baterinë në një karikues ose pajisje me terminale të gabuar të lidhur.

● Shmangni shkurtimin e baterisë

● Shmangni goditjet ose dridhjet e tepërta fizike.

● Mos e çmontoni ose deformoni baterinë.

● Mos e zhytni në ujë.

● Mos e përdorni baterinë të përzier me bateri të tjera të markës, tipit ose modelit.

● Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.

 

Ngarkimi dhe shkarkimi

Bateria duhet të ngarkohet vetëm në karikuesin e duhur.

● Mos përdorni kurrë një karikues të modifikuar ose të dëmtuar.

● Mos e lini baterinë në karikues për më shumë se 24 orë.

 

MagazinimiRuani baterinë në një zonë të freskët, të thatë dhe të ajrosur mirë.

Asgjesimi:Rregulloret ndryshojnë për vende të ndryshme.Hidheni në përputhje me rregulloret lokale.(电池处理要符合当

 

Lini Mesazhin Tuaj